Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Branson verjame v Hyperloop One
Britanski milijarder Richard Branson je investiral v podjetje Hyperloop One, ki obljublja popolno revolucijo na področju transporta.
Marko Hanželič
13. oktober 2017 | 12:43:45

Bransonov Virgin Group je Hyperloop One namenil neznano vsoto denarja, vsekakor pa ne gre za drobiž, saj se bo podjetje odslej imenovalo Virgin Hyperloop One. Lebdenje na magnetni blazini omogoča potovanje z zelo velikimi hitrostmi, prvotna Muskova vizija, da omogoča ekstreno hitro potovanje med New Yorkom in Washingtonom pa vse bolj postaja tudi realna opcija. 

Pred nekaj meseci je Elon Musk prek Twitterja že sporočil, da je dobil ustna zagotovila za gradnjo infrastrukture, ki bi omogočala, da bi  za potovanje med glavnim in največjim mestom v ZDA potrebovali vsega pol ure.

Virgin Group in Hyperloop One sta sicer sodelovala že pred samo investicijo, soustanovitelj podjetja Hyperloop One, Shervin Pishevar, pa je nekoč delal za Virgin Galactic.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija