Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
800 Mercedesovih rešilcev za Brazilce
Nemci imajo v zadnjih mesecih polne roke dela, saj morajo brazilskemu ministrstvu za zdravstvo dostaviti do zdaj največje število vozil, vezano na javno naročilo.
Peter Pirkovič
16. oktober 2017 | 9:18:56

V tem primeru gre za 800 Mercedesovih Sprinterjev, ki so predelani v reševalna vozila in bodo razporejeni po različnih enotah po državi, kar bo obenem pomenilo menjavo zastarelega voznega parka reševalcev. Prvih 225 primerkov so že predali v uporabo, preostali del bo v rokah reševalcev do konca letošnjega leta. Brazilska vlada se je za Sprinterje odločila zaradi napredne tehnologije, visoke kakovosti in nizkih stroškov. Koliko je stal posel pri Mercedesu ne razkrivajo, so se pa pohvalili, da je omenjeni nakup precej pripomogel k zvišanju tržnega deleža tako znamki kot modelu v segmentu lahkih gospodarskih vozil.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija