Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Nizozemski mestni redarji brez zadržkov
Ko gre za nepravilno parkiranje, mestni redarji nizozemske prestolnice vse voznike obravnavajo enako.
Uredništvo
16. oktober 2017 | 9:47:19

Pretekli teden so policisti za potrebe zbiranja podatkov o tatvini službenega Tourana parkirali na mestu, kjer to ni dovoljeno in kasneje presenečeni ugotovili, da so jim mestni redarji preprosto nataknili lisice. Seveda, jih je pri tem čakala tudi globa, ki so jo morali poravnati, šele na to so redarji lisice umaknili. Z drugimi besedami, visoki standardi in sistem, ki deluje.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
aichi
Dobro, nizozemci kot en najbolj fašističnih narodov, te to sploh ne sme čudit
16.10.2017 10:07:16
Jože
Me prav zanima, kako bi bilo, če bi prejela policista poziv na nujno vožnjo in pomoč nekomu v stiski... Verjetno bi sledila taka tožba na redarstvo, da bi se "pre"pametnima redarjema skegljalo - sploh pa morda nista pomislila na to, da bi zaradi take nespametne odločitve lahko imela kako smrt na vesti... Pravila naj ostanejo za vse enaka - vendar v mejah sorazmernosti in lisice sigurno niso pravi način za to, dovolj je slika in plačilni nalog.
16.10.2017 10:55:07
shark911
Težko verjamem,da bi redarja "kar tako,po pravilih",nataknili policajem lisice,saj nista nikogar ogrožala ali kaj posebej ovirala na tem delu,kjer sta parkirala avto...sigurno je tukaj šlo za kakšno staro zamero,mogoče je ta policaj že kdaj ustavil točno tega redarja in ga kaznoval,ali kaj podobnega...
16.10.2017 13:45:21
xrenaultx
Tako je tudi prav. Ne pa v Sloveniji, ko je policajem dovoljeno vse. Če ni policaj na intervenciji bi moral ravnati po predpisih.
16.10.2017 17:31:41
el84
Meni so na nizozemski na podebnem mestu (pločniku) avto naložili na pajka tako da tukaj je prvi kiks ki vidim na tej sliki(lahko pa da niso mogli prit z pajkom do avta). Drugi je ta da ne verjamem da bi si država v dobi mobitelov, fotoaparatov ipd.privoščla tako sramoto res pa je da so redarji in prav tako policaji (jebiga Jože) glupi. kot tretji kiks je ta da sem guglav 30min da bi najdel to sliko in je nisem mogel najti tako da bi blo zaželjeno da se pod novice daje vir te novice da se ve če je to verodostojno (lahko pa je samo to da sem jaz nesposoben najti sliko). In novinarji, mediji al karkoli že lepo bi bilo da se ne piše take novice ki navadnemu človeku dajo mislit koda živimo v državi sužnjev a na cesti samo novi avti. lepši in boljši kot na italjanskih cestah. vsak ima vsaj 10/10 interneta še jaz ki živim v zadnji vasi 15km od mesta v hribu imam neomejen net. Vsak tretji ima iphone al samsung in doma TV vsaj 40inch (hodim po hišah pa vidim). moje mnenje
16.10.2017 20:21:55

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija