Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Citroenovci morda pripravljajo nekaj posebnega
Ford ima Fiesto ST, VW Pola GTI, Peugeot 208 GTI, Toyota napoveduje prihod Yarisa GRMN, zdaj pa se očitno nekaj kuha tudi pri Citroenu.
Peter Pirkovič
17. oktober 2017 | 10:25:01

Šefica Citroena Linda Jackson je naklonjena ideji, da se v prihodnje morda sestavi avto, ki bi bil v tesnem sodelovanju z dirkalnikom WRC in da bo kot tak moral izstopati iz množice ostalih konkurentov, sicer je razvoj takšnega vozila brezpredmeten. Očitno se v razvojnemu oddelku vendarle nekaj dogaja, saj je Xavier Peugeot napovedal, da bo moral ta projekt zdaj dobiti še končno odobritev od uprave PSA. Še pred tem bodo morali opraviti natančno analizo trga, ali bi takšen avto preživel na trgu, saj naj bi bilo v njem kar nekaj znanja iz WRC dirkalnika, hkrati pa bi ta ponujal dovolj udobja za vsakdanjo uporabo. Če bo zadeva potrjena, se morda v uporabo vrača znana oznaka VTS, ki ga je svoj čas nosil Saxo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Mitja Bonča
Nekaj vovega za kupit?
17.10.2017 13:19:56

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija