Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ustavljena proizvodnja zaradi težav pri kontroli končne izdelave
Automotive News poroča, da je japonski avtomobilski proizvajalec za dva tedna zaustavil proizvodnjo v vseh šestih tovarnah na japonskem, z namenom, da bi odpravili določene težave v proizvodnji.
Peter Pirkovič Nissan
20. oktober 2017 | 11:02:08

V šestih tovarnah je proizvodnja obstala zgolj za vozila, ki so namenjena za domači trg, to pa pomeni dnevni izpad okrog 1000 vozil. Poleg težav z dobaviteljem jekla in bakra (Kobe Steel), je nova preiskava pokazala, da imajo pri Nissanu težave tudi na področju kontrole končne izdelave. Ugotovljeno je bilo, da končno kontrolo opravljajo delavci, ki tega sploh ne bi smeli početi in niti nimajo tega znanja, zato bodo morali korenito reorganizirati področja dela na linijah. Pri Nissanu bodo med drugim kot preventivni ukrep povečali število inšpektorjev na vseh svojih japonskih tovarnah. Novi šef Nissana Hiroto Saikawa, ki je bil na to mesto postavljen v začetku letošnjega leta, bo zdaj osebno bdel nad preiskavo in poskušal najti krivca, ki je zakuhal tudi zadnji vpoklic vozil, ki je to znamko stal okrog 200 milijonov evrov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija