Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Top službe
Akrapovič išče testnega voznika, ste iz pravega testa?
Med poplavo različnih oglasov za prosta delovna mesta, nam je v oči padel zelo zanimiv oglas za kader, ki ga išče naše najuspešnejše podjetje iz Ivančne Gorice.
Peter Pirkovič Akrapovič
24. oktober 2017 | 9:08:11

Namreč, pri Akrapoviču iščejo testnega voznika oziroma mehanika v tekmovalni podpori, ki bo med drugim pripravljen delati za njih tudi za konec tedna, ko so na sporedu različna tekmovanja. Delo obsega tudi pripravo motociklov za testiranje, testiranje motociklov na dinamometru , testni stezi ali običajni cesti, mehanična opravila, priprava dokumentacije in kup drugih stvari. Seveda, temu primerno iščejo človeka (moškega ali žensko), ki bo imel določeno znanje, vozniško dovoljenje za kategoriji A in B, bo znal aktivno angleško ter, da bo dovolj samostojen, natančen in zanesljiv.

Med pogoje dela uvrščajo delo na prepihu, kot del testiranja, izpostavljenost hrupu in delo na terenu. 

Če ste iz pravega testa, je najhitrejša pot elektronski naslov testnivoznik@akrapovic.com, zraven pa je vredno dodati tudi svoj CV.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija