Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Policija
V prihodnjih dveh letih še več sekcijskih radarjev
Iz policije so sporočili, da so sekcijsko merjenje med Trojanami in Blagovico zaenkrat zaključili, bodo pa glede na dosedanje izkušnje v prihodnje povečali število teh merilnikov hitrosti, saj so ti očitno precej učinkoviti.
Peter Pirkovič Policija
26. oktober 2017 | 9:26:03

Čeprav se je ob koncu poskusnega obdobja omenjeni radar pokvaril, so v devetih mesecih ujeli sedem tisoč prekrškarjev, pomembno pa je dejstvo, da se je na tem območju znižalo število prometnih nesreč. Zato bo v prihodnjih dveh letih s sekcijskimi radarji opremili primorsko avtocesto (najverjetneje pri Razdrtem) in kasneje še dolenjski konec, prav tako pa bo tudi poskusni odsek pri Trojanah znova dobil svoj stalni sistem za sekcijsko meritev hitrosti. Pri policiji do sredine leta 2019 načrtujejo postavitev sedmih sekcijskih radarjev, cena teh pa bo znašala okrog milijon evrov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija