Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Oplov minibus pri nas za dobrih 30 tisočakov
Iz Opla sporočajo, da njihovi trgovci že sprejemajo naročila za Vivaro Combi+ in Tourer, ki velja za nekakšen poslovni salon na štirih kolesih.
Uredništvo Opel
27. oktober 2017 | 8:43:06

Pravzaprav gre v obeh primerih za nadgradnjo obstoječega Vivara, ki v prvi vrsti navdušujeta s prvorazredno opremo, ki je povsem primerljivo z osebnimi limuzinami, a prvo merilo je prostornost in prilagodljivi sedeži. Voznika in sopotnike razvajajo sodobne tehnologije in asistenčni sistemi – ter seveda povezljivost s sistemom IntelliLink Navi 80, ki se združuje z aplikacijo Android Auto.

S ceno 38.377€ je na voljo Vivaro Tourer, ki je uporaben tudi kot potujoča pisarna za sestanke, saj je možno drugo vrsto sedežev preprosto zavrteti za 180 stopinj. Prostorni kombi je še udobnejši, če kupec v ponudbi opreme za doplačilo izbere dva individualna sedeža, ki ju je možno obračati v krogu 360 stopinj, in zložljivo mizo.

Vivaro Combi+ je udoben potniški in družinski minibus, ki je od poslovne različice cenejši. Za izjemno udobje lahko voznik svoj sedež nastavlja v šestih smereh, zadnje sedežne klopi so serijsko opremljene z nasloni za roke, klopi v drugi in tretji vrsti je možno povsem odstraniti brez orodja, medtem ko naslon klopi v tretji vrsti omogoča preklop navzdol. Minibus za devet oseb je pri na voljo že za 30.677€.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija