Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
To je novi varnostni avto za MotoGP v sezoni 2018
BMW je še pred jutrišnjo uradno premiero M5 s Perfomance dodatki, pokazal avto, ki bo prihodnje leto sodeloval na vseh dirkah karavane MotoGP.
Peter Pirkovič
30. oktober 2017 | 11:12:06

Predhodnik je preobrazbo v varnostni avto doživel pred šestimi leti, medtem ko bo novi M5 na teh dirkah v značilni preobleki prisoten že prihodnjo sezono. Bolj kot znana in precej všečna zunanja preobrazba, je zanimivo dejstvo, da so Bavarci dan pred uradno premiero v Las Vegasu predstavili avto z M Performance deli. Varnostni avto se tako predstavlja z obilo dodatki iz ogljikovih vlaken, s športnimi sedeži iz M4 GTS, nov je tudi izpušni sistem, obenem kakopak ne manjka niti posebna opozorilna LED osvetlitev.

Avto bo prvič v akciji že na zadnji dirki v Valenciji, kjer bo jasno kdo bo novi motociklistični prvak v kraljevskem razredu MotoGP. V zadnjih letih smo v vlogi varnostnega avtomobila na stezah videli že M2, M4 Coupe, M6 Gran Coupe, serijo 1 M Coupe in celo X6 M.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija