Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Špan na Brezovici tudi s Seati
Iz podjetja Špan sporočajo, da so pred nekaj dnevi odprli nov prodajni salon za Seat in obiskovalcem predpremierno predstavili novo Arono, ki pred kupce zapelje v začetku januarja.
Uredništvo Špan
30. oktober 2017 | 12:37:53

Poleg znanih širokega nabora uveljavljenih znamk, so pri Španu v svojo ponudbo uvrstili tudi špansko znamko in temu primerno priredili poseben dogodek, kjer ni manjkalo znanih obrazov. Ob tej priložnosti je direktor podjetja, Ludvik Špan, podelil ključe nove Ibize mladi atletinji Aniti Horvat, ki je letos postavila nov rekord v teku na 400 m.

Znamka Seat z novim oblikovalskim jezikom in sodobno multimedijsko tehnologijo v salone privablja mlajšo generacijo. »Včasih smo kupovali vedno večje avtomobile, saj so let ti ponujali največ. Danes lahko v Seat Aroni kupimo vse najsodobnejše asistenčne in tudi multimedijske sisteme, ki so danes mladim najbolj pomembni. Tako sedaj kupujemo manjša a bistveno bolj opremljena vozila,« je nakupne navade opisal Damjan Špan, gostitelj večera.  

Za vrhunec zabave je poskrbel DJ Mike Vale, ki je nastopil kar v Seat Ibizi. Na prednje steklo so mu namreč namestili DJ pult, Mike pa je nastopal kar skozi strešno okno.

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Potem pa bo Ludvik videl ali bo Špan še naprej OK ali se bo moral preimenovati v Katalan.
30.10.2017 13:08:21
hubertfast
Vsaka čast Španu kak imperij je zgradil 👌
31.10.2017 10:25:27

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija