Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Audi ostaja pokrovitelj smučarjev še vsaj do leta 2020
Nemški avtomobilski proizvajalec je podaljšal sponzorsko pogodbo, po kateri je njegovo ime vključeno v poimenovanje pokala Audi FIS Svetovni pokal v smučanju. Znamka s tem potrjuje svojo vlogo pomembnega mednarodnega partnerja v zimskih športih.
Uredništvo
3. november 2017 | 9:51:45

Na srečanju z mednarodnimi mediji, ki so se ga udeležili športniki in trenerji iz 15 partnerskih državnih ekip,so predstavniki Audija dan pred prvo tekmo v  Söldnu neuradno oznanili začetek nove sezone svetovnega pokala. Glava tema pogovorov: dogovor znamke s FIS (Mednarodna smučarska zveza) o podaljšanju pogodbe o vključitvi imena Audi v naslov pokala – Audi FIS Svetovni pokal v smučanju – do vključno sezone 2021/2022.

"Veseli nas, da lahko pred uvodno tekmo te olimpijske sezone oznanimo podaljšanje dolgega in uspešnega partnerstva," je dejal Thomas Glas, vodja športnega marketinga v družbi AUDI AG. "S tem Audi je in ostaja tudi v prihodnjih letih eden najpomembnejših partnerjev mednarodnega smučanja. To, da svetovni pokal nosi ime po naši znamki, je zagotovo eden od vrhuncev naših široko zastavljenih aktivnosti."

Smučarji so v Söldnu štartali v novo sezono, katere vrhunec bodo olimpijske igre v Južni Koreji v mesecu februarju. Začetna točka tekme na ledeniku Rettenbach je bila  Audijeva štartna hišica – značilni simbol uspešnega partnerstva, ki se je začelo pred 15 leti v sezoni 2002/2003.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija