Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Nissan
Po škandalu ponovno zagnali proizvodnjo
Pri Nissanu so ponovno zagnali proizvodnjo v svojih japonskih tovarnah, po tem, ko so razčistili vzroke za škandal z neustreznimi končnimi pregledi.
Marko Hanželič
7. november 2017 | 7:22:49

Nissan je na svoji spletni strani objavil sporočilo, kjer so razložili, da se japonsko ministrstvo za promet strinja z novimi standardnimi postopki končnih pregledov avtomobilov, tako da so ponovno zagnali proizvodnjo v vseh svojih japonskih tovarnah, razen tiste v Kjotu.

Zadeva je na Japonskem sicer dobila razsežnosti škandala, ker so končne inšpekcije opravljali ljudje, ki za takšno delo niso bili ustrezno usposobljeni, zaradi česar so morali vpoklicati več kot 1,2 milijona vozil. Proizvodnjo za domači trg so prekinili 19. oktobra, kar je bil tudi glavni razlog, da je število prodanih vozil v letošnjem oktobru bilo kar za 55 odstotkov nižje kot v istem mesecu lanskega leta.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija