Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Fordovci še naprej podpirajo ZPM Moste Polje
Zastopnik Fordovih modelov v Sloveniji, letos obeležuje že deseto leto sodelovanja pri pomoči revnim.
Uredništvo Summit Motors
18. november 2017 | 10:16:01

Zaposleni v tem podjetju so se odzvali na ponovno vabilo Zveze prijateljev mladine Moste-Polje in jim priskočili na pomoč z zbiranjem oblačil in hrane. Meseca novembra in decembra sta na Zvezi prijateljev mladine Moste Polje najbolj težavna, saj so stiske ljudi, kljub boljši gospodarski sliki v Sloveniji še vedno ogromne, obenem pa je ravno pomanjkanje osnovnih dobrin največje. 

Anita Ogulin, sekretarka zveze je ob tem poudarila, kako plodno je sodelovanje obeh organizacij in izrazila željo, da bi bilo v Sloveniji še več podjetij podobnim Fordu Slovenija, ki se brezkompromisno odzovejo na klice ljudi v stiski. Sodelovanje obeh organizacij traja že več kot desetletje ob tem pa je generalni direktor Summit motors Ljubljana, mag. David Jurič poudaril, kako plemenito in pomembno je delo Zveze prijateljev mladine, ki se trudi spremeniti življenja ljudi, ki so potrebni pomoči.

V zahvalo za njihov trud in obenem tudi za doseganje pomembnih ciljev v prihodnosti je Ford Slovenija Zvezi prijateljev mladine v podaljšano uporabo predal vozilo Ford Grand C-Max, ki jim bo služil predvsem pri delu na terenu, tudi pri projektu Volja vselej najde pot, saj je namenjen varnemu in udobnemu prevozu otrok in materialnih dobrin. Na Summit centru so poudarili, kako ponosni so na njihove zaposlene, ki so tako uspeli polepšati prihodnje tedne ljudem, ki si zaslužijo žarek veselja v svojem življenju.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija