Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Mourinho v tovarni prevzel jubilejni primerek Jaguarja
Legendarni nogometni trener, ki trenutno vodi ekipo Manchester Uniteda, je pred nekaj dnevi v tovarni v Solihullu dobil ključe novega F-Pace, še pred tem pa so z njim posneli zanimiv promocijski video.
Peter Pirkovič
20. november 2017 | 12:47:57

Sodelovanje trenerja in avtomobilske znamke traja že več kot tri leta. Namreč, Mourinho je leta 2014 kot prvi na Otoku dobil v roke novega F-Type, zdaj, ko so postavili poseben mejnik v proizvodnji novega F-Pacea, pa so se pri Jaguarju odločili, da v to zgodbo spet vpletejo 54-letnega nogometnega trenerja, ki je na Otoku prava zvezda. Mourinha so pri Jaguarju vpletli na način, da je obiskal tovarno, se pomešal med delavce, jih primerno nagovoril in malce tudi sam poprijel za delo v zaključni fazi izdelave njegovega črnega in obenem stotisočega primerka tega modela. 

»Obisk tovarne je bila izjemna izkušnja, ko sem iz prve roke opazoval kako se združujejo tehnologija in naporno delo, ki so ključni za nastanek tega lepega avtomobila,« je komentiral Jose Mourinho.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija