Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
ZDA nezanimive za Renault
Carlos Ghosn, šef koncerna Renault-Nissan-Mitsubishi, je zavrnil namigovanja, da se francoska znamka namerava vrniti na ameriški trg.
Marko Hanželič
22. november 2017 | 9:00:02

Za Automotive News je Ghosn povedal, da se z Renaultom dobro znajdejo na ruskem in kitajskem tržišču, tako da jih v tem oziru ZDA ne zanimajo. Ghosn poudarja rast prodaje vozil z Renaultovo značko na kitajskem tržišču, pomemben dejavnik uspešnosti pa bo tudi okrevanje ruskega gospodarstva in izboljšanje kupne moči ruskega prebivalstva. Ghosn sicer napoveduje, da bodo na trgih Rusije, Kitajske in Brazilije v naslednjih štirih letih število prodanih vozil povečali za 40 odstotkov.

Za razliko od koncerna PSA, ki v ZDA nima svojih znamk, a si prej ali slej želi to spremeniti, ima koncern Renault z obema japonskima znamkama (Nissan in Mitsubishi) že ustaljeno prezenco na najzahtevnejšem avtomobilskem trgu na svetu. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija