Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
BMW dela na M-hibridih
Bavarski proizvajalec avtomobilov tudi na področju športnih modelov gleda v prihodnost.
Marko Hanželič
22. november 2017 | 11:05:52

Podpredsednik BMW M GmbH, Dirk Hacker, je v intervjuju za Autocar potrdil domneve, da bodo prihodnji modeli s črko M elektrificirani. »Dejstvo je, da je elektrifikacija nekaj, čemur se v prihodnosti ne bomo mogli izogniti, zato že delamo na rešitvi, ki bo zadovoljila apetite navdušencev nad športnimi avtomobili,« je povedal Hacker. 

Kljub vsemu ima podpredsetnik BMW-jeve športne divizije tudi nekatere pomisleke, recimo glede dodatne teže, ki jo bodo skušali kompenzirati z dodatno močjo iz elektromotorjev. BMW-jev dolgoročni plan je sicer močno vezan na elektriko, kar nam je pred nekaj tedni v intervjuju za Avtomanijo povedal tudi Dirk Arnold, podpredsednik BMW-jeve električne divizije, tako da v prihodnjem desetletju lahko pričakujemo tudi povsem električne modele iz družine BMW M.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija