Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Aston Martin Vantage za prihodnje leto razprodan
Iz Otoka prvi mož te znamke sporoča, da je nova generacija Vantage-ja morebitnim novim kupcem na voljo šele po letu 2019. Celotno proizvodnjo za prihodnje leto imajo že rezervirano za znane stranke.
Peter Pirkovič
24. november 2017 | 9:42:38

Andy Palmer, prvi mož Aston Martina pravi, da je 80 odstotkov proizvodnje za leto 2018, bilo rezervirano v manj kot tednu dni po prvi predstavitvi za potencialne kupce, dejansko koliko primerkov imajo v proizvodnem načrtu, pa Palmer ne razkriva. Osnovna cena za Aston Martin Vantage znaša okrog 150 tisoč evrov. Palmer je še prepričan, da bo prav ta avtomobil ključnega pomena za rast dobička, saj se mora celotno podjetje pripraviti na čas, ko bo Brexit postal realnost. A vendarle v letu 2019 na sceno pošiljajo novega Vanquisha, malo kasneje bo na vrsti BDX, leta 2020 pa bo čas za elektriko RapidE.

Posted by supercarblondie
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija