Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
V Kopru bodo izdelovali sestavne dele za Volkswagen
Idrijska Hidria bo v tem tednu v svojem obratu na Obali zagnala proizvodnjo sestavnih delov za volanski mehanizem, ki so del nove pogodbe med slovenskim podjetjem in nemškim avtomobilskih gigantom.
Uredništvo Hidria
27. november 2017 | 10:38:04

60 milijonov evrov vredna pogodba je med drugim prinesla tudi 5-milijonski vložek v posodobitev proizvodne linije po načelih industrije 4.0, kar pomeni, da gre v tem primeru za najsodobnejšo in visokotehnološko robotizirano proizvodno linijo v sistemu Hidrie. 

"Hidria v Kopru že 20 let razvija visokotehnološko lokacijo za razvoj in proizvodnjo ključnih delov volanskih sistemov, okvirjev za premijske blagovne znamke motociklov in industrijsko avtomatizacijo. Od leta 2010 smo samo v Kopru v razvoj in opremo investirali preko 45 milijonov evrov. V tem mestu zaposlujemo več kot 430 sodelavcev in stalno rastemo," so poudarili Hidrii.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija