Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Strateški načrt PACE!
S prihodom Opla v Južno Afriko se umika Chevrolet
Oplovci, ki imajo od poletja novega lastnika, bodo svojo poslovno žilico preskusili tudi v Južni Afriki, kjer poslovanje začenjajo s 1. januarjem prihodnje leto. To je seveda del dolgoročne strategije, ki so jo predstavili pred dnevi.
Uredništvo Opel
27. november 2017 | 10:51:32

Torej, uradno bodo Oplovci v tej afriški državi imeli predstavnika oziroma uvoznika. Gre za podjetje Unitrans Automotive, ki ima v svojem portfelju zastopništvo že za nekaj drugih znamk, za Oplova vozila pa bo po celotni državi skrbelo 35 pooblaščenih prodajnih centrov. Nekaj teh je v Unitransovi lasti, drugi imajo neodvisne lastnike. Opel je sredi prodajne ofenzive v Južni Afriki. Novega Grandlanda X, večjega brata Opel Crosslanda X, bodo na južnoafriškem trgu predstavili v prvi polovici leta 2018. Za tem modelom bo kupcem na voljo še naslednja generacija Opel Corse. Od 1. januarja 2018 bodo Oplovi trgovci zadolženi tudi za poprodajno poslovanje znamke Chevrolet, ki je del korporacije GM. Od novega leta naprej Chevrolet ne bo več naprodaj v Južni Afriki.

Razširitev južnoafriškega poslovanja je del Oplovega načrta za prihodnost PACE!, ki so ga predstavili 9. novembra. Znamka si bo do leta 2022 prizadevala doseči večjo mednarodno vlogo in vstopiti na več kot 20 novih trgov.

“Južna Afrika je zelo pomemben trg,” je na predstavitvi Crosslanda X v Johannesburgu povedal Matthias Seidl, Oplov izvršni direktor za prodajo. “Pri Oplu smo se odločili za strateško naložbo v Južno Afriko, s katero želimo biti čedalje uspešnejši na tem in drugih ključni trgih.”

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija