Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ni za nas: Fiat Cronos
Fiatov adut za Latinsko Ameriko
Fiat je veliko ime na latinskoameriških tržiščih, še posebej v Braziliji, kjer so predstavili svojega novega aduta, limuzino po imenu Cronos.
Marko Hanželič
28. november 2017 | 16:10:07

Cronos je zamenjava za na Puntu temelječo Lineo, oblikovno pa je blizu Tipu, le da je za številko manjši, s čimer lepo sede v najbolj priljubljen segment na tamkajšnjih trgih. Pri Fiatu načrtujejo letno prodajo 300.000 enot na brazilskem in okoli 100.000 na sosednjem argentinskem trgu. 

Fiat Cronos bo na voljo z 1,3- ali 1,8-litrskim pogonskim agregatom, o katerih pa ni pretirano veliko znanega, Fiat pa trdi, da so velik poudarek namenili tudi samim voznim lastnostim. Prvi primerki bodo svoje kupce dobili takoj po novem letu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
2fast4y
Sem bral reportažo iz južne Amerike,poudarek je bil predvsem na kvaliteti izdelave,kar so potrdili sami nemški novinarji...kar se zgodi poredko... in kot prej že omenjeno na voznih lastnostih.
28.11.2017 21:22:57

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija