Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Sodelovanje
Volkswagen priskočil na pomoč planiškim skakalnim šolam
Pri nemški avtomobilski znamki, kjer že vrsto let podpirajo najboljše skakalce, so zdaj sklenili sodelovanje poglobiti še na druga področja. Z desetimi VW Transporterji so opremili tiste, ki skrbijo, da bodo mladi športniki čez nekaj let na svetovnih tekmovanjih s ponosom predstavljali Slovenijo.
Uredništvo
1. december 2017 | 10:14:35

Predaja potniških kombijev je s tem zaznamovala nadgradnjo projekta, ki poteka v sodelovanju z OK Planica in partnerji, ki bodo poskrbeli za to, da se bo nadaljevala vzgoja novih vrhunskih športnikov. Zgodba se je začela skozi razgovore o varni vožnji. Tu gre za najmlajše, ki rastejo v klubih, preden pridejo v reprezentanco in za te je potrebno poskrbeti.

»Zelo smo bili veseli povabila za sodelovanje pri temu projektu. Že tako ali tako je naš moto Vrhunska mobilnost in tako smo se odločili pomagati tudi skakalnim klubom. Veseli nas, da bomo lahko pripomogli k izvajanju tega slogana Varno na tekme, varno na treninge. Vsa vozila so opremljena z vrhunskim štirikolesnim pogonom 4Motion in sem prepričan, da bodo zagotavljala potrebno varnost in omogočala izvedbo vseh dejavnosti klubov,« pove Vladimir Štupica, vodja prodaje Volkswagen Gospodarska vozila pri Porsche Slovenija.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija