Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Fordovci tožijo kupca superšportnega GT-ja
Ameriška pretepaška zvezda v kategoriji WWE, John Cena, ki je obenem tudi velik ljubitelj hitrih avtomobilov, se bo zaradi kršenja pogodbe s Fordom zagovarjal pred sodnikom.
Peter Pirkovič
2. december 2017 | 12:01:33

40-letni John Cena je bil izbran v elitno družbo petstotih srečnežev, ki so dobili priložnost kupiti najnovejšega Forda GT. Slednjega je Cena letos v začetku leta tudi dobil in ga že pred koncem oktobra tudi prodal, s tem pa je kršil pogodbo oziroma zavezo, ki jo jim je naložil Ford, da morajo ta avto imeti v lasti najmanj 24 mesecev. No, Cena naj bi Forda GT prodal zaradi finančnih težav in kljub temu, da so Fordovci bojda bili pripravljeni od njega avto odkupiti po ceni, ki jo je plačal (450 tisoč dolarjev), je avto prodal nekomu tretjemu za pol milijona dolarjev in s tem dodatno zaslužil. To je dodatno pogrelo Fordovce, ki so se odločili, da zadevo predajo policiji in tožilstvu, saj menijo, da je Cena storil kaznivo dejanje. Čeprav se je opravičil Fordu, je ta zdaj obtožen kršitve pogodbe, goljufije, tihe goljufije in neupravičenega bogatenja s strani Forda, za kar je zagrožena denarna in zaporna kazen.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija