Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Notranjost novega G-ja tudi uradno razkrita
Nova generacija razreda prihaja v novi izdaji na prvo premiero v Detroit, ki svoja vrata odpira sredi prihodnjega meseca. Zato zdaj pri Mercedesu na spletu premierno predstavljajo prve fotografije potniške kabine. V kratkem sledi tudi podoba celotnega vozila.
Peter Pirkovič Mercedes
13. december 2017 | 9:36:26

Nič pretirano pretresljivega, saj vsebina kaže na to, da bo tudi G-jeva notranjost oblikovno precej blizu aktualnim modelom. Osnovo tvorita dva 12,3-palčna zaslona, prepoznavne odprtine za zrak in nov volan, opazno manj je gumbov, premium terencu pa so namenjeni tudi številni novi materiali in ozvočenje Burmester surround sound s 16 zvočniki. Več bo znanega prihodnji mesec.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
911
No ja, tole bi pa lahko bolje izpeljali, se preveč meša moderno z robustnim. Se bodo morali počasi izjasniti komu je ta SUV namenjen ali petičnežem ali pa “off roadarjem”
13.12.2017 10:28:13
1-2-3
Se mi zdi, da je že kar nekaj časa namenjen petičnežem in so se že davno izjasnili...
13.12.2017 12:57:32

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija