Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Nova izmena v Ferrarijevi tovarni v Maranellu
Po pisanju Bloomberga naj bi pri Ferrariju imeli pripravljen načrt povečevanje proizvodnje z umestitvijo nove dodatne izmene.
Peter Pirkovič
15. december 2017 | 9:34:53

Namreč, v zadnjem času se je občutno povečalo povpraševanje po teh modelih, čakalne dobe pa so postale preveč preveč dolge za nekatere kupce. Trenutno čakalna doba za Ferrarija znaša približno 12 mesecev. Da bi se izognili osipu kupcev, naj bi že v prihodnjem letu dodali novo izmeno in temu primerno zaposlili nekaj dodatne delovne sile v Maranellu. Letos naj bi sestavili okrog 8400 vozil, prihodnje leto pa naj bi že prečkali mejo 9000 vozil. A glavna Ferrarijeva novost, v obliki SUV modela, ki naj bi bil predstavljen že prihodnje leto, bo po mnenju Sergia Marchionneja prinesla največji »boom« pri povpraševanju in posledično pri proizvodnji. Poleg SUV-ja računajo tudi na nove bogate kupce, ki prisegajo na hibridne športnike, saj petletni načrt predvideva popolno hibridizacijo modelne palete, da bi tako dosegali želene emisijske standarde.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
2fast4y
Za bogataše ni nikoli krize...
15.12.2017 13:37:14
matt0
kakšne krize?
15.12.2017 14:35:48

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija