Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Športni paket opreme za paradni model
Pri Audiju so v ponudbo dodali nov paket opreme za admiralsko limuzino, ki se izdeluje v tovarni v Neckarsulmu. Ta v Slovenijo prihaja v februarju.
Uredništvo Audi
15. december 2017 | 10:29:32

Paket športne zunanje opreme za Audi A8 ekskluzivno vključuje aluminijasto obrobo pod široko, izrazito pokončno mrežo hladilnika. Obroba ob straneh obdaja odprtini za zajemanje zraka, na sredini pa je predeljena s satasto mrežo in pokončno prečko. Stranska pragova sta v smeri proti zadnjima kolesoma nekoliko razširjena, kar jasno nakazuje, da je Audi A8 serijsko opremljen s pogonom quattro.

Za spremenjeno zasnovo zadnjega odbijača sta značilna integrirana satasta mreža in jasno poudarjen difuzor. Ob straneh in zadaj aluminijasta letev povzema zasnovo spodnjega dela sprednjega odbijača, ki zaokroža zasnovo karoserije. V Nemčiji in na ostalih evropskih trgih bo paket športne zunanje opreme naprodaj od konca januarja, cena pa bo znašala 1.950€ za Audi A8 50 TDI. Ekskluzivno bo pri tem za luksuzno limuzino na voljo tudi daytonsko siva barva laka. 

Športni pridih bo opazen tudi v notranjosti. Z novimi športnimi sedeži bodo za Audi A8 prvič na voljo vizualno integrirani vzglavniki, ki so tako kot klasična izvedba vzglavnikov električno nastavljivi po višini. Sedeži so tehnično zasnovani enako kot komfortni individualno sedeži in so med drugim opremljeni z nastavljanjem stranic sedišča in naslonjala. Pri tem so stranice naslonjala za 15 mm debelejše. Kar najvišjo raven udobja nadalje zagotavljajo še prezračevalna in masažna funkcija ter komfortni sredinski naslon za roke spredaj. Športne sedeže bo mogoče naročiti v kombinaciji z vsemi motorji in izvedbami karoserije. Ta dodatek stane 4.520€.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija