Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Dinamične vožnje bo karabinjerje učil večkratni rally prvak
Italijanska možje postave so v svojo floto dobil, za zdaj, le en primerek Peugeota 308 GTI, odetega v njihovo uniformo in opremljenega z vso potrebno tehniko za delo na terenu.
Peter Pirkovič
18. december 2017 | 9:33:45

Tako kot v drugih primerih gre za sodelovanje uvoznika in karabinjerjev, ki bodo to vozilo uporabljali na sedežu v Rimu, z njim pa bo upravljala manjša ekipa mož v modrem. Gre za še eno vozilo, ki bo služilo patruljiranju po prestolnici, promociji karabinjerjev po šolah in drugih institucijah, v kolikor bo potrebno, bodo z njim prevažali tudi kri in organe za transplantacijo. 308 GTI ima vgrajen 1,6-litrski THP z 272 konji v povezavi s šeststopenjskim ročnim menjalnikom, za kar bo potrebnega malce spoznavanja. Tako je italijanskim karabinjerjem Peugeotov zastopnik omogočil dinamično spoznavanje z vozilom na stezi v Misanu, kjer jim bo vozniške nasvete delil Paolo Andreucci, sicer 10-kratni italijanski prvak v rallyju.

Posted by motorionline
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija