Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predčasno razkrit novi VW Touareg
Čeprav bo veliki Volkswagnov terenec predstavljen šele aprila na avtomobilskem salonu v Pekingu, v teh dneh potekajo snemanja za promocijske materiale, kar je bila odlična priložnost, da velikana spoznamo brez maske.
Peter Pirkovič Autointernationaal in Autocar
19. december 2017 | 9:59:12

Zgrajen na platformi, ki so jo med drugim uporabili za Audija Q7 in Lamborghini Urusa, novi Touareg po osmih letih pred kupce prihaja z novim obrazom, tehniko in kopico novih elektronskih asistenc, ki vozniku pripomorejo, da bo vožnja prijetnejša in varna. Če so mu spredaj narisali znane hišne linije, se zdi, da ima zadek precej sorodnosti z aktualni Audijem Q5, medtem ko za zdaj še ni znana podoba potniške kabine. Slišati je, da bo poleg klasične tehnike pod sprednjim pokrovom, na voljo tudi kot priključni hibrid. A do konkretnejših podatkov bo potrebno še nekaj mesecev počakati.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
5var0g
Dober sam če ga na hitro pogledaš odzadaj me nekak čist preveč spominja na starga Q7?
19.12.2017 10:26:37
marcipan
Meni se tudi tako zdi... facelift Q7 1. generacija
19.12.2017 12:40:24

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija