Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Napoved četrte generacije Focusa
Američani so pred dnevi objavili prve fotografije zamaskiranega razvojnega Focusa in s tem dali vedeti, da prihodnje leto na trg pošiljajo popolnoma prenovljen model.
Peter Pirkovič Ford
27. december 2017 | 14:21:47

Četrta generacija (#TimetoFocus) prinaša novo in bolj aerodinamično obliko, prenovljeno podvozje in s tem izboljšane vozne lastnosti, novosti bodo opazne tudi pri ponudbi paketov opreme, kjer bo Focus sledil Fiesti, saj je ta na voljo z oznakami ST Line, Vignale in Active za teren. Po nekaterih informacijah naj bi bil prav Focus Active opremljen s pogonom kakršnega ima aktualni Focus RS. V notranjosti obljubljajo novo obliko, svež izbor materialov in zadnjo verzijo multimedijskega vmesnika Sync3. 

Pri izboru motorjev ne bodo manjkali 1.0 Ecoboost, 1.5 Ecoboost ter 1,5- in 2.0-litrski dizel, na voljo pa bo tudi novi dvosklopčni samodejni menjalnik. Novo generacijo Focusa bomo najverjetneje prvič v živo srečali na salonu v Ženevi, medtem ko naj bi se prodaja začela sredi poletja 2018.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija