Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novi Mercedes A premierno v Ženevi
Del razvoja četrte generacija kompaktnega razreda A so Mercedesovi razvojniki opravili na severu, kjer so temperature globoko pod ničlo. Objavljamo nov video teaser.
Peter Pirkovič
3. januar 2018 | 10:59:26

Projekt W177, ki bo pred javnost prvič v živo zapeljal v začetku marca, ima za seboj 4 leta intenzivnega razvoja, saj si pri Mercedesu želijo, da je to še eden v nizu avtomobilov z visokim nivojem udobja, varnosti in tehnološke naprednosti. Verjamemo, da je Robert Lešnik narisal dovolj všečno zunanjo obliko, ki je najverjetneje skladna z nekaterimi ostalimi brati, podobno verjetno velja tudi za notranjost. Razred A, izdelan na MFA platformi, bo med drugim ponujal tudi nov 1,3-litrski TCe motor s 85, 103 in 118 kilovati, ki je plod sodelovanja med Mercedesom in Renaultom, prav tako pa v ponudbi ne bo manjkal niti hibrid. Več bo znanega čez nekaj tednov, ko sledi spletna premiera.

In še to. Od leta 1997, ko so predstavili prvo generacijo razreda A, so zabeležili nekaj več kot 3 milijone prodanih primerkov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija