Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Naprodaj McCartneyev DB5
Pri Bond Street Bonhamsu je naprodaj Aston Martin DB5 z zanimivo zgodovino.
Artur Švarc
5. januar 2018 | 11:57:50

Ta čudoviti primerek avtomobilske zgodovine je najprej vozil Paul McCartney, ki je avto naročil, preden se je z Beatli 1964 podal na ameriško turnejo.

Ključe je dobil v roke 22. septembra tega leta, vanj pa je namestil tudi gramofonski predvajalnik. Avto je imel Macca v lasti šest let in se je redno pojavljal v medijih, sploh ko je bil milijonar in glasbeni genij še samski.

McCartneyev DB5 je zadnji lastnik na novo prebarval in obnovil notranjost, leta so seveda naredila svoje, obnovljen pa je tudi motor. In da, pravijo pri BSB, tudi gramofon spet dela.

Med poznejšimi lastniki se pojavi tudi Chris Evans, nekdanji voditelj (ali bolje, kratkotrajni) Top Geara, tablica 64 MAC pa je prišla na avto prav v njegovi domeni.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
rovokopac
Od vsega me zanima samo, kako je deloval gramofon. V luknjah je oralo biti zelo zanimivo.
5.1.2018 13:42:05
2fast4y
V naših krajih so mu nekoc pravili mangia disci...deloval je na male plošče, kakor pozneje CD, vse skupaj je bilo vzmeteno na raznih gumicah in vzmeteh,da je požiralo udarce..baje,da ,če nisi zapeljal v res kakšno veliko luknjo sploh ni preskakovalo.
7.1.2018 14:14:00

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija