Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Slaba prodaja športnikov v ZDA
Statistika prodaje nekaterih športnih avtomobilov v ZDA pri šefih že prižiga alarmne lučke.
Artur Švarc
8. januar 2018 | 9:23:55

Tako je veliko negativno presenečenje za snovalce Ford GT, ki je v Ameriki lansko leto našel le 89 lastnikov, kar pa je seveda še vedno bolje v primerjavi z ničlo drugje po svetu. Američani niso navdušeni niti nad električarjem i8, ki je šel v roke le 488 voznikom, glavna težava sicer čudovito zasnovanega športnika pa je po mnenju tamkajšnjih kupcev cena in v deželi naftnega izobilja seveda električni pogon. V svojem zadnjem letu življenja je Viper našel 585 lastnikov, le trohico tega, kar so sanjali šefi. Najbolj negativno presenečenje pa je Acura NSX, ki je v svojem prvem letu v ZDA, kjer je Honda s takimi avtomobili tradicionalno močna, prepričala le 581 kupcev, očitno dolga leta premikanja po risalnih deskah niso prinesla nič dobrega.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
shark911
Hmmm...no upam da se motim,ampak kar malo dvomim v verodostojnost vsebine tega članka! Bi prej rekel,da so nizke cifre posledica nizke proizvodnje določenih modelov,kot pa posledica premajhnega povpraševanja (predvsem za Forda GT in Acuro NSX),za Viperja in i8 pa so cifre realne.
8.1.2018 14:20:07

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija