Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Končno
Toyota Supra prvič marca v Ženevi
Po pisanju angleškega Autoexpressa, ki ima povečini zelo natančne informacije, se je japonski proizvajalec odločil, da novo Supro prvič javnosti predstavi na avtomobilskem salonu avtomobilov v Ženevi.
Peter Pirkovič
13. januar 2018 | 11:31:31

Zdaj je tudi znano, da bo avto, ki je nastajal skupaj z BMW Z4, kupcem na voljo šele sredi prihodnjega leta, a zgolj pod športno znamko Gazoo in v štirih verzijah (Supra, GR, GR Sport in Supra GRMN). Obenem bo športnik, za razliko od bavarskega brata na voljo le s trdo streho, kar je potrdil tudi vodja znamke Gazoo, Šigeki Tomojama, ki v pogovoru z novinarji namiguje, da bo v tem avtu vgrajen šestvaljnik z dvema turbinama z okrog 400 konji, moč pa se bo prenašala na zadnji kolesni par preko 6-stopenjskega ročnega menjalnika. No, vse bo jasno, če ne prej, 6.marca, ko se odprejo vrata za novinarje.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija