Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Opla ne bo v Ženevo
Ker nemška znamka, ki je lani pristala v nedrjih PSA, v naslednjih 12 mesecih ne bo imela novosti, tudi udeležba v Ženevi zanje ni smiselna.
Artur Švarc
17. januar 2018 | 10:04:46

Po pisanju Automotive News je predstavnik tovarne povedal, da nimajo novih produktov in da tudi zato prisotnost znamke Opel na avtosalonu v Ženevi nima smisla. Opel je lani na trg dal kar sedem novih modelov, letos pa ni v načrtu nobenega.

Drugi pomemben faktor so novi lastniki, ki imajo z Oplom druge načrte – znižati stroške in  narediti znamko spet rentabilno, nenazadnje bo iz podobnih razlogov PSA v Ženevo pripeljal Peugeota in Citroena, ne pa tudi DS.

PSA načrtuje, da bo Opel do konca tega desetletja dosegel vsaj 2-odstotni dobiček, od 2024 pa bodo avti v celoti temeljili na PSA-jevih tehnologijah in platformah, začenši z novo Corso prihodnje leto.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija