Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ni za nas
Kamiq je kitajski Karoq, prihaja tudi sedemsedežni Jeep
Kitajci bodo še letos dobili svojo, a malce drugačno verzijo Karoqa, medtem ko bodo pri Jeepu poskrbeli za obogatitev ponudbe s sedemsedežnim terencem Grand Commanderjem.
Peter Pirkovič
19. januar 2018 | 9:53:12

Češki izdelek bo od evropskega oblikovno malce drugačen, dimenzijsko ostaja na bolj ali manj enakih dimenzijah, medtem ko bo za pogon imel na voljo šibkejši 1,5-litrski TSI z 81 kilovati. Proizvodnja bo potekala v Volkswagnovi joint venture tovarni, na trg pa prihaja junija s ceno okrog 11.500€.

Aprila se bo na pekinškem salonu vozil predstavil tudi 7-sedežni Jeepov Grand Commander, ki se bo izdeloval v tamkajšnji Fiatovi tovarni, cena zanj pa bo znašala nekaj manj kot 32 tisoč evrov. Na voljo bo s paketoma opreme Longitude in Limited, ne bo manjkala možnost pogona 4x4, pri izbiri motorjev pa bo na voljo le dvolitrski bencinski turbo motor s 197 kilovati moči.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija