Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Uradno
Golf osme generacije v proizvodnjo konec junija 2019
Na letnem srečanju Volkswagnovih dobaviteljev, so Nemci zelo natančno napovedali kdaj v proizvodnjo pošiljajo novo generacijo Volkswagnovega bestsellerja.
Peter Pirkovič Volkswagen
22. januar 2018 | 10:35:21

Proizvodnja osmega Golfa se začne čez natanko 75 tednov, to pa z drugimi besedami pomeni konec junija 2019, kar bi pomenilo, da ga prvič predstavijo morda že septembra v Parizu ali marca prihodnje leto v Ženevi. Po besedah odgovornih pri Volkswagnu bo 80 odstotkov dobaviteljev tudi v prihodnje skrbelo za sestavne dele novega modela, a tudi za preostali manjkajoči del so z novimi dobavitelji že v sklepnih pogovorih. Kaj pravzaprav prinaša nova generacija Golfa, je za zdaj težko napovedati, a glede na tempo tekmecev, bodo pri Volkswagnu nedvomno poskrbeli za bogato bero varnostnih asistenc, morda bo ta deležen tudi že sistema samostojne vožnje, nadejamo pa se, da bi oblikovalci narisali malce bolj drzno obliko. Več bo jasno v nekaj mesecih.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija