Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Napoved
To je potniška kabina kupejevskega Range Roverja SV
Danes predstavljajo prvo fotografijo notranjosti, prva premiera se zgodi na salonu v Ženevi, medtem ko za celotnim projektom stoji oddelek JLR Special Vehicle Operations.
Peter Pirkovič
24. januar 2018 | 7:04:39

Ti bodo na avtomobilsko predstavo ob ženevsko jezero pripeljali posebno serijo kupejevskega Range Roverja, s katerim želijo obeležiti obletnico originalnega dvovratnega Range Roverja, ki je luč sveta ugledal leta 1970. Čeprav o avtomobilu niso želeli izdati nobene podrobnosti, je šef oddelka SVO, kjer je nastajal ta avto, povedal, da bo Range Rover SV Coupe strankam ponudil privlačno kombinacijo brezskrbnega razkošja in redkosti. To po svoje nakazuje tudi lično izdelana notranjost, ki jo danes razkrivajo z eno fotografijo, obenem pa velja dodati, da bodo Angleži izdelali le 999 primerkov tega avtomobila.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Če mene vprašate, prikazuje spodnja slika veliko večji dizajnerski dosežek kot zgornja.
24.1.2018 8:17:17

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija