Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Oblikujte si svoj avto
Startup podjetje HackRod namerava revolucionarizirati proizvodnjo in dojemanje avtomobilov, saj napoveduje 3D-tiskanje karoserije po željah in skicah potencialnih kupcev.
Marko Hanželič
24. januar 2018 | 14:29:26

Vse skupaj je še rahlo v povojih, a načeloma je ideja zelo zanimiva in z uporabo 3D-tiskalnikov tudi povsem izvedljiva. HackRod, kot se podjetje imenuje, s pomočjo crowdfundinga še zbira sredstva in hkrati razvija metodologijo, ki naj bi uporabnika spremenila v soustvarjalca avtomobila. Njihova ideja je, kupcu dati možnost, da med različnimi vzorčnimi modeli izbere tistega, ki mu je najbolj povšeči, potem pa z lastnimi idejami dodela samo obliko. Druga možnost je, da kupec prinese lastne skice, mi jih mojstri nato prelijejo v tridimenzionalno obliko, kar pomeni, da boste lahko vozili avto, ki ste ga sami oblikovali.

V naravi Hack Rod za zdaj nima kaj prida za pokazati, izjema je retro-roadster La Bandita, pa še ta v celoti obstaja le v navidezni resničnosti. Če vam je ideja o oblikovanju lastnega avtomobila všeč, jo lahko finančno podprete na tej povezavi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija