Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ni za nas: Honda N-Box Slash
Hondina miniatura
N-Box je resda majhen, a za Hondo predvsem na domačem trgu silno pomemben model, saj je že tretje leto zapored najbolje prodajan kei car v jutranji deželi.
Marko Hanželič
24. januar 2018 | 18:15:42

S poslovnega vidika je omenjeni enoprostorček zelo pomemben del Hondine prodajne palete na domačih tleh, v novo leto pa se podaja v novih barvnih kombinacijah zunanjosti, novimi kombinacijami oblazinjenja v notranjosti in možnostjo izbire, ali bo 660-kubični mlinček poganjal le prvi par koles ali pa vse štiri in ali mu bo pri tem pomagalo turbopuhalo ali ne.

Pri Hondi načrtujejo mesečno prodajo 500 vozil, cena posameznega primerka na japonskem tržišču pa je kljub davčnim olajšavam, zaradi katerih so avtomobilske miniature tam zelo priljubljene, še vedno med 9.700 in 14.000 evri.

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
rovokopac
V notranjosti sploh ni tako majhen. Ne razumem jih pa, zakaj notri silijo klasičen motor. Za takšno škatlico bi bila prav primerna elektrika. Zadaj pa nek standarden/izvlečni akumulator za hitro menjavo, če je problem s polnjenjem.
24.1.2018 21:07:02

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija