Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Trendovski Citroen C3 Elle tudi za slovenske kupce
Iz Citroena sporočajo, da bodo kmalu pričeli s prodajo posebne verzije C3, za katerega se cena začne pri 11.650€.
Uredništvo Citroen
25. januar 2018 | 9:12:21

Trendovska izvedenka za urbano rabo je namenjena vsem tistim, ki iščejo avtomobil s stilom in osebnostjo. C3 Elle je nastal kot plod sodelovanja z revijo Elle ter se  predstavlja s karoserijo v beli barvi Banquise in dvobarvno streho v ekskluzivni peščeni barvi. Zunanjost najnovejše izvedenke C3 se od drugih loči tudi po izvirnih barvitih dodatkih Cherry Pink in logotipu s štirimi črkami. Še več po meri narejenih dodatkov je mogoče najti v notranjosti avtomobila. Ta se ponaša s sivim oblazinjenjem z okrasnimi šivi in obrobo armaturne plošče, ki se ujema z ostalimi barvami in materiali.

C3 Elle sicer temelji na izvedenki Feel, vendar je ta dodatno podaljšuje seznam serijske opreme z nekaterimi dodatki (Airbump z roza barvnim vstavkom, streha v barvi Sable, električni pomik stekel spredaj in zadaj, sprednje meglenke z roza obrobo, tepihi, posebno oblazinjenje Elee ter 16-palčna jeklena platišča). Na voljo za doplačilo so še številne tehnologije za varnost in povezljivost, kot so na primer Connect Nav, Connect Box, kamera za pomoč pri vzvratni vožnji ali samodejno zaviranje v sili (Active Safety Brake). Za zdaj Citroenovi trgovci zanj le zbirajo naročila, medtem ko prvi primerki v prodajne salone pripeljejo v marcu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija