Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Napoved
V petek se bo predstavil novi Mercedes A
Nemci počasi razkrivajo podobo nove generacije najmanjšega člana, ki ne bo več tako zelo majhen in niti ne tehnološko podhranjen. Pokažemo vam nekaj najnovejših fotografij in video napovednik.
Peter Pirkovič Mercedes
29. januar 2018 | 9:30:07

Torej, nobena skrivnost ni, da je ekipa oblikovalcev, ki jih vodi Robert Lešnik, narisala znan zunanji dizajn. Ta se v večji meri spogleduje z nedavno predstavljenim bratom CLS, ki je kot prvi pričel z vnašanjem novega oblikovalskega jezika. Precej bolj zanimiva in tehnološko napredna je potniška kabina, kjer je novi razreda A podedoval dva ogromna 10,25-palčna digitalna zaslona (tudi na dotik) iz razreda E, nekaj dodatnega prostora, udobja ter visoko raven izbora vgrajenih materialov. Izdelan na MFA platformi bo ponujal pester seznam motorizacije, med katerimi bo tudi vroči A35 s 300-konjskimi močmi. Več bo znanega v petek, ko tega javnosti predstavijo v Amsterdamu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija