Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Najdba zapuščenih draguljev vrednih 4 milijone dolarjev
Televizijska serija The Barn Find Hunter je postregla z odličnim ulovom starodobnikov, ki že skoraj trideset let niso videli svetlobe.
Peter Pirkovič Barnhunter
29. januar 2018 | 10:17:18

Vredni bogatstva, so se zaprašeni skrivali v garaži neke bogate soseske v Severni Karolini, kjer jih je zbiral neimenovani avtomobilistični fanatik. Ta je za redno zdravje teh fantastičnih primerkov zaupal zgolj enemu izbranemu mehaniku, a je po tistem, ko je mehanik umrl v prometni nesreči (leta 1991), zbirka lepotcev obstala na enem mestu, zob časa pa je naredil svoje.

Torej, v omenjeni garaži so našli redkega Ferrarija 275 GTB/2 z V12 motorjem iz leta 1967, ki ima prevoženih nekaj več kot 20 tisoč kilometrov, morda še večji dragulj je Shelbyjeva Cobra 427 iz leta 1966, omembe vredna sta tudi Triumph TR-6 in z osemvaljnikom podprt Morgan Plus 8 z nekaj manj kot 5 tisoč prevoženimi kilometri.

Očitno pa so na tako redko zapuščeno zbirko lovci na avtomobile naleteli malce tudi po naključju, saj mora lastnik v kratkem izprazniti omenjeno garažo, kajti oblasti so odredile, da je potrebno hišo in garažo, zaradi slabega stanja, porušiti. Za zdaj ni znano, kakšno odločitev bo sprejel lastnik glede prihodnosti omenjenih avtomobilov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija