Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Top Gear
Napovednik za 25. sezono
Čeprav sta že dve seriji Top Geara minili brez trojice, ki zdaj pripravlja Grand Tour, serija sploh ni napačna.
Artur Švarc
30. januar 2018 | 9:44:14

Matt leBlanc, Chris Harris in Rory Reid so napovedali tudi 25. sezono, ki prav tako prinaša obilico zabave, sploh pa ob izpetem Grand Touru z zanimanjem pričakujemo pomladanska predvajanja. BBC točnega datuma še ni potrdil.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
GrEgEc
Osebno se dosti bolj veselim Top Geara kot tega kar trojica Clarkson, May in Hammond snemajo zdaj. Glede nato kako so se ločili od BBC bi človek pričakoval, da se bo vsaj studijski del malo spremenil napram Top Gearu ampak je vse enako. Prva špica ko Clarkson pove kaj je kdo delal je enaka, novice so tak prisiljeno posnete in to niso več oni. Clarkson ni več žaljiv in to pogrešam, britanskega humora ni več..., tisti del z gosti je bolj ali manj brezvezen, testna proga tudi. Glede na budget Amazona je Grand Tour zame zelo pod nivojem, letos je edino scena Lancia - Audi WRC izstopala, ki je bila res fantastična. Upam na dober Top Gear
30.1.2018 16:52:56

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija