Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Električni Jaguar iz Avstrije se bo predstavil 1. marca
Salon v Los Angelesu je konec leta 2016 postregel z zanimivo študijo elektrognanega Jaguarja, zdaj pa Otočani pripravljajo serijsko verzijo, ki jo na ceste pošiljajo že konec leta.
Peter Pirkovič
31. januar 2018 | 11:00:33

I-Pace bo brez dvoma zaznamoval Jaguarjevo pot v prihodnosti, čeprav bo čas pokazal kako uspešen bo v segmentu, kjer se vsi borijo za svoj kos pogače. Torej, pri Jaguarju razkrivajo, da bo njihov križanec, ki ga bodo sestavljali v Magnini tovarni, nedaleč od slovenske meje, imel vgrajen paket baterij, katerih polnjenje bo na hitrih 100-kilovatnih polnilnicah potekalo 45 minut za 80 %. Kako zmogljive so baterije za zdaj še ni jasno (slišati je 90 kWh), skoraj zagotovo pa je, da bosta križanca poganjala dva elektromotorja z 294 kilovati skupne moči, hkrati pa bo ta opremljen še z možnostjo 4-kolesnega pogona, s katerim se v zadnjih mesecih ukvarjajo na severu Švedske. Več v videoposnetku.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija