Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Takšna bo četrta izdaja SantaFeja
Predčasno so se na spletu znašli dve fotografiji novega velikega Hyundaijevega terenca, ki prvo javno premiero doživi v začetku marca na salonu v Ženevi.
Peter Pirkovič Hyundai
6. februar 2018 | 10:38:03

Iz uradnih skic, ki smo jih objavljali pred dnevi, je jasno, da so se oblikovalci zgledovali po Koni, kar potrjujejo tovarniške fotografije. Tudi notranjost je opazno spremenjena, kjer ne manjka velik osrednji zaslon, manj je gumbov in stikal, zagotovo pa so se še dodatno potrudili pri izbiri materialov, izolaciji in končni izdelavi. Oprijemljivih podatkov za zdaj še ni, ti bodo verjetno znani v nekaj urah ali dneh, a kot poročajo korejski novinarji, bo različica za južno-korejski trg imela na voljo dvolitrski bencinski in 2,2-litrski dizelski motor. Več bo znanega v kratkem.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
2fast4y
Stari je komaj 3 eta na tržišču...
6.2.2018 16:36:46
IcEmAn
2013 je malo več kot 3 leta. Sicer pa sploh ne zgleda tako slabo, notranjost je tudi čist nekaj drugega v primerjavi z aktualno generacijo.
6.2.2018 21:12:29

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija