Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Novo
Fabia je dobila osvežen obraz in LED žaromete
Čehi na ženevski salon v začetku marca na prvo premiero pripeljejo prenovljeno Fabio, medtem ko je začetek prodaje načrtovan nekje sredi letošnjega poletja.
Peter Pirkovič
8. februar 2018 | 11:47:10

Fabia je po nekaj letih deležna nekaj svežih oblikovnih linij na zunanjosti, a bolj kot to bodo za kupce zanimivi novi dodatki, ki jih je mala Čehinja podedovala od večjih bratov in sester. Prvič bodo na voljo polni LED žarometi, zadnje LED luči, 18-palčna platišča, notranjost pa bo bogatejša za 6,5-palčni osrednji zaslon na dotik z multimedijo, ki podpira Apple CarPlay, Android Auto in MirrorLink, manjkali ne bodo niti Bluetooth, USB in SD vmesnik. Čehi so potniški kabini namenili še izboljšano zvočno izolacijo, kopico novih materialov ter nekaj dobrot iz programa Simply Clever.

Motorna paleta ima na voljo znane bencinske motorje, z razponom moči od 44 do 81 kilovatov, medtem ko je 1.4 TDI odšel v pokoj, zanimiva pa je prav tako odločitev, da temu avtomobilu niso namenili koncernskega 1.5 TSI motorja. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Alfafil
In vse te novosti bodo za doplačilo, seveda.
8.2.2018 13:10:13

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija