Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Neuradno
Mercedes prihodnje leto ne bo prisoten v Detroitu
Kot vse kaže bomo v prihodnosti priča velikim spremembam na največjih avtomobilskih salonih. Trend odpovedi se vsako leto povečuje, skupni imenovalec pa so povečini astronomski stroški.
Peter Pirkovič
12. februar 2018 | 8:03:11

Naslednji, ki se bo po vsej verjetnosti odpovedal največjemu ameriškemu avtomobilskemu šovu je nemški Mercedes. Slišati je, da so se menda odločili, da jih prihodnje leto januarja v Detroit ne bo, ker naj na seznamu ne bi imeli pomembnega novega avtomobila, ki bi ga predstavili javnosti, s tem pa bi se izognili več kot 10 milijonov evrov stroškov, ki nastanejo pri organizaciji. Morda se vrnejo zopet v letu 2020.

A Mercedes ne bi bil edini, ki bi se v zadnjem času odločil za izostanek od velikih avtosalonov. Letos, na primer, v Detroitu ni bilo Volva, Porscheja, Mazde, lani v Frankfurtu so udeležbo odpovedali Peugeot, Nissan in Ford, medtem ko letos v Ženevi ne bo Opla. Večina njih je mnenja, da s pametnim telefonom in družbenimi omrežji dosežejo veliko več efekta kot z udeležbo na takšnih predstavah.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija