Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Q8 tudi kot kabriolet?
Če odštejemo študijo po imenu Cross Cabriolet Concept Quattro Concept izpred dobrega desetletja, Audi nikoli ni izdeloval kabrio SUV-jev, kar pa se utegne v prihodnje spremeniti.
Marko Hanželič
12. februar 2018 | 21:14:46

Na to nakazujejo patentne sličice, ki so jih odkrili pri portalu Autoguide, prikazujejo pa način zlaganja trodelne snemljive strehe, ki kljub zelo enostavni zasnovi prinaša lepo število prednosti. Namesto b-stebrička je na skici poudarjen c-stebriček, ki je hkrati nosilna enota dela strehe, ki se pogrezne v prtljažni prostor, dodatno trdnost samemu avtomobilu pa daje tudi d-stebriček, ki se delno pogrezne v prtljažni prostor. 

Po mnenju mnogih utegnejo Audijevci sistem uporabiti na modelu Q8, kar pa je kljub vsemu v prvi vrsti še vedno le še ena v vrsti špekulacij glede luksuznega SUV-ja, ki bo prvim kupcem na voljo čez nekaj mesecev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
shark911
A te skice so iz 3.razreda OŠ pri tehnični vzgoji?
13.2.2018 10:12:09

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija