Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Fordov WRC dirkalnik v Lego kockah
Pri podjetju Lego s 1.marcem na spletne prodajne police pošiljajo nov izdelek, ki je pripravljen v tesnem sodelovanju s Fordom in M-Sport.
Uredništvo Ford
17. februar 2018 | 11:57:40

Oblikovalci družbe LEGO so poustvarili osupljivi videz dirkalnika M-SportFord Fiesta WRC z vsemi podrobnostmi, kot so poudarjeni obodi blatnikov ter dramatičen sprednji in zadnji spojler. Novi komplet vključuje različna platišča, dva izmenljiva pokrova motornega prostora (na enem so žarometi za nočne dirke), avtentične grafične oznake dirkalnika in figurico voznika s čelado in v dirkaškem kombinezonu, ki ga je možno skozi odstranljivo vetrobransko steklo namestiti v notranjost vozila.

Iz 203 delov sestavljen model Ford Fieste M-Sport WRC LEGO Speed Champions je visok in širok 6 centimetrov, v dolžino pa meri 13 centimetrov. Ford in LEGO sta v serijo LEGO Speed Champions uvrstila tudi nov model 1968 Ford Mustang Fastback. Komplet s 184 sestavnimi deli ima zeleno karoserijo in zlata platišča, prinaša pa tudi tablo za prikaz časov, nalepke z dirkaškimi grafičnimi elementi, odstranljivo vetrobransko steklo in figurico voznika v klasični obleki za dirke.

Nova modela serije LEGO Speed ChampionsM-Sport Ford Fiesta WRC in 1968 Mustang Fastbackbo možno od 1. marca 2018 naročiti v spletni trgovini Lega.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija