Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   TGT in Top Gear
Končana je druga sezona Grand Toura, prihaja Top Gear
V petek se je končala druga serija 11 delov The Grand Tour, vajeti v svoje roke prihodnji vikend prevzema ekipa BBC-ja.
Artur Švarc
18. februar 2018 | 21:44:47

Čeprav ima po ocenah gledalstva na IMDB še vedno visoko povprečje, ne moremo mimo občutka, da se je ob poplavi neposrečenih prispevkov kakovost serije svete trojice močno znižala. Sezono so zaključili z obiskom Mozambika, še vedno pa velja za najbolj posrečenega prav prvi del sezone, ki vsebuje (ne)slavno Hammondovo nesrečo z Rimacom na GHD v Švici.

Za jesen lahko pričakujemo tretjo sezono (Clarkson, May in Hammond so z Amazonom podpisali za tri), a idej več kot očitno zmanjkuje, medtem ko so pri Top Gearu ohranili formulo, kjer centralno vlogo še vedno igrajo avtomobili.

Top Gear z LeBlancom, Reidom in Harrisom se začenja prihodnjo nedeljo, 25. februarja.

Kakšno pa je vaše mnenje o drugi sezoni?

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
GrEgEc
Vrhunec te sezone je nedvomno bil prispevek Lancia - Audi. Vse ostalo pa bolj ali manj žalost. Special zadnji del je bil mislim, da najslabši Special kar ga je ta trojica posnela. Ko so podpisali za Amazon, ki ima skoraj neomejeno denarja, smo verjetno vsi pričakovali, vrhunsko avtomobilistično serijo, dobili pa smo slabšo kopijo starega Top Geara. VSE je enako. Le slabše. Clarkson ni več žaljiv, ravno kar ga je delalo posebnega, humor je zelo vsiljiv in enostaven ker očitno ciljajo bolj na ZDA kot EU, proga kjer testirajo avte je brezvezna. Kot popolnoma nova oddaja bi lahko popolnoma nov koncept oddaje ustvarili, ampak so vse vzeli od Top Geara in malo “preimenovali”, . Meni deluje kot ena izmed najbolj nepripravljenih serij sploh. Od Top Geara se veliko več pričakuje, ker Chris Harris je verjetno trenutno eden izmed najboljših glede predstavljanja in vožnje avtomobilov,.
18.2.2018 22:28:39
mk2
Še nisem vseh delov pogledal in ja žal je potrebno ugotoviti, ta je TGT slabši od njihovega TG; popolnoma nesmiseln je tisti del o celebrity tekmovanju...dva (večinoma) brezvezna "zvednika" in nekaj poskusov duhovičenj. Stare TG sem vedno sproti z veseljem pogledal, te pa pogledam, če res nimam kaj drugega pametnega počet; no saj imajo prebliske in zato jih še vedno gledam
19.2.2018 9:04:23

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija