Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ibiza Cupra že na Instagramu
V nasprotju s prvotnimi napovedmi so pri Seatu vseeno pripravili športno različico Ibize.
Marko Hanželič
20. februar 2018 | 18:11:36

Kot smo že pisali, so pri Seatu Cupro povzdignili v podznamko, ki bo še bolj kot doslej sinonim za visokozmogljive različice modelov španske znamke. Ibiza Cupra se bo javnosti predstavila v prihodnjem mesecu na salonu v Ženevi, prve fotografije novinke pa so se že znašle na Instagramu.

V primerjavi z manj potentnimi sorodnicami je Cupra dobila spremenjen sprednji odbijač, agresivneje zasnovano masko hladilnika, na njej pa bi zaman iskali tudi Seatove značke. V notranjosti si lahko obetamo alkantaro, pod motornim pokrovom pa najverjetneje dvolitrski prisilno polnjen agregat, v kombinaciji s šeststopenjskim dvosklopčnim samodejnim menjalnikom.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
5var0g
Tale logotip oziroma način kako je uorabljen pa daje celotnemu avtu videz kot da gre za kitajsko kopijo že tako vizualno dolgočasnega Seata... Sem prepričan da bi se dalo bolje...
20.2.2018 18:52:46

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija